У прифронтовій громаді на Харківщині відновили світло після обстрілів

Фото: Харківобленерго

Фахівці Великобурлуцького району електричних мереж (РЕМ) АТ «Харківобленерго» відновили електропостачання після обстрілів у селі Петро-Іванівка Дворічанської громади Куп’янського району Харківської області.

Про це Харків Times повідомили у «Харківобленерго».

Село було знеструмлене з 1 січня.

Начальник Великобурлуцького РЕМ Євгеній Кривошеєв поскаржився на те, що останнім часом дуже почастішали випадки знеструмлення населених пунктів саме через російські обстріли та бомбардування.

«На жаль, останнім часом на території обслуговування нашого РЕМ почастішали випадки знеструмлень через обстріли. На такі ремонти наші фахівці виїжджають якщо не щодня, то через день це точно. Цього разу після обстрілу були пошкоджені дроти високовольтної лінії 10 кВ, але нам вдалося виконати ремонт і повернути електрику споживачам», – розповів Кривошеєв.

Він також зазначив, що від обстрілів потерпає й село Хатнє Великобурлуцької громади ф енергетики «туди також регулярно навідуються ремонтувати мережу».

Як повідомляв Харків Times, минулої доби росіяни, застосовуючи «всі види озброєння», не припиняли атак на міста й села Харківської області. Від постійних обстрілів потерпали населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп’янського районів, Золочівська та Дергачівська територіальні громади.